Je kunt je eigen profiel verwijderen. Een organisatiebeheerder kan tevens collega profielen verwijderen.


Profiel verwijderen of deactiveren

  1. Ga naar Organisatie in het rechtermenu. 
  2. In het tabblad Collega's vink je vervolgens uw eigen profiel aan.
  3. Je kunt kiezen voor twee opties:
    • Klik op Verander profielstatus naar inactief om jouw profiel te deactiveren. 
    • Klik het prullenbak-icoon indien je jouw profiel wilt verwijderen.


Belangrijk

Na zowel het deactiveren of verwijderen van je profiel, word je direct uitgelogd en kun je niet meer inloggen.


Voor meer informatie over de AVG en het verwijderen van persoonsgegevens vind je in dit artikel.